12 октомври 2018

Argent’s Business Breakfast – where business meets pleasure!

LinkedIn

(a collaboration with Marketing360)

Доказано е, че човек е най-продуктивен в първата част на деня. Когато събереш представители на бизнеса от разнородни сфери, то темата на разговор задължително трябва да е безкрайно интересна и многостранно приложима. Друг факт е, че закуската е най-важното ядене за деня. Медийна агенция „Аргент“, съвместно с „Маркетинг 360“ постави основите на най-полезната закуска в рекламната индустрия – полезна както за бизнеса, така и за сетивата.

На 14 юни, на 19 юли и на 27 септември 2018 г., се проведоха първите три изключително успешни и уникални по рода си Бизнес Закуски. Темата беше #taP – “Target Audience Profiler: Успешното таргетиране на вашата комуникационна стратегия“.

Тихомира Трайкова и Светослав Дъбов (Argent Media Agency), и Росен Кутелов – управител на Прогрес Консулт, представиха нов за българския комуникационен пазар инструмент, наречен #taP (накратко от target audience Profiler).

#taP е разработен по концепция на Аргент, с методологията на агенцията за маркетингови проучвания и консултации Progress Consult и с допитване и техническо решение, изпълнени от Nielsen Admosphere Bulgaria.

Иновацията #taP поставя на по-високо ниво подходите при изграждане и реализиране на комуникационните стратегии.

По време на работната закуска гостите се запознаха с инструмента и им беше демонстрирано как се прилага той за:

– сегментация и дефиниране на таргет групи;

– по-прецизно таргетиране и оптимизиране на ТВ медиа планиране.